No SSO cookie

Hyundai ix35, 33.000 de comenzi in prima luna de comercializare

voteaza
(0/ 0)
Hyundai ix35, 33.000 de comenzi in prima luna de comercializare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Hyundai ix35 isi face debutul in Romania. In asteptarea acestuia, Hyundai Motor Europe anunta rezultate impresionante, generate de aprecierea clientilor europeni la adresa noului model.

 
 
Hyundai a anuntat inregistrarea a peste 33.000 de comenzi pentru noul ix35 la nivel european, depasindu-se astfel asteptarile producatorului. Lansat pentru public in varianta de productie cu ocazia Salonulu Auto de la Geneva, interesul pentru ix35 s-a dovedit unul major, clientii europeni fiind determinati sa achizitioneze acest nou SUV dinamic, apartinand segmentului de clasa C.

ix35 vine insotit de pachetul de servicii unic pe piata “Triple 5” si a atins intr-o singura luna aproximativ 70% din cifrele anuale de vanzari propuse. Reactia pozitiva a clientilor la adresa noului model a incantat echipa europeana de management Hyundai.

Am anticipat ca ix35 va atrage publicul larg pentru ca pune la dispozitie un pachet extrem de atractiv mai ales pentru clientii europeni, reprezentand de asemenea o noua abordare pentru SUV-urile marca Hyundai,” a declarat Allan Rushforth, Vice-Presedinte al  Hyundai Motor Europe. “In acest sens, am stabilit pentru noul model o tinta de vanzari ambitioasa, insa cererea reala a fost una coplesitoare, cu un nivel ridicat de interes atat din partea proprietarilor de Hyundai, cat si din partea potentialilor noi clienti ai marcii. Se pare ca ne vom depasi target-ul de vanzari pentru 2011 pana la sfarsitul anului in curs, daca luam in considerare faptul ca vom adauga noi motorizari pana in toamna. Cifrele de vanzari ix35 pentru acest an vor juca un rol cheie in atingerea cotei de piata propuse pentru 2010, ” a adaugat acesta.


Pe langa faptul ca a fost creat pentru a veni in intampinarea cerintelor si stilului de viata dinamic, specific soferilor europeni si a familiilor acestora, oferind mai mult stil, mai mult  spatiu, echipament imbunatatit si motorizari eficiente, ix35 reprezinta modelul caracterizat de atributul prim: primul Hyundai la nivel european ce prezinta limbajul de design ‘fluidic sculpture’; primul Hyundai construit in Europa, primul model ce include pachetul Triple 5.

Inegalat de concurenta europeana, pachetul Triple 5 ofera clientilor europeni siguranta extrema, prevazand modelul ix35 cu servicii post-vanzare de cea mai inalta calitate. Pachetul include 5 ani de garantie integrala, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari periodice gratuite.



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1591 :: 17.79MB