No SSO cookie

Hyundai isi continua drumul catre cresterea cotei de piata

voteaza
(0/ 0)
Hyundai isi continua drumul catre cresterea  cotei de piata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai a inregistrat o crestere impresionanta a vanzarilor in prima jumatate a anului 2010. A avut cea mai buna performanta pe 6 luni a marcii la nivel european.

 
 
Hyundai a comercializat 191.338 de unitati in prima jumatate a anului 2010 – cea mai mare valoare inregistrata intr-o perioada de sase luni de cand compania a început sa importe autovehicule in Europa, cu peste 20 de ani in urma. Cele mai recente date furnizate de ACEA indica faptul ca vanzarile Hyundai au crescut cu 10,2% comparativ cu primele sase luni ale anului 2009 – situandu-se inca o data deasupra pietei europene, care in aceeasi perioada a crescut cu 0,6%.

Performanta remarcabila Hyundai din prima parte a anului, care a condus marca spre o cota de piata de 2,6% in Europa, este confirmata de faptul ca producatorul auto s-a clasat ca lider asiatic pe mai multe piete cheie din Europa, inclusiv pe cea mai mare piata de desfacere auto a continentului, Germania.

Modelele gamei „i” isi continua succesul in segmentele din care fac parte. Modelele i30 hatchback si wagon au inregistrat cresteri ale vanzarilor cu 41% fata de primul semestru al anului 2009, depasind impreuna cifra de 60.000 de unitati in 2010.  Modelul i20 proiectat in Europa a atins o crestere de 40% fata de aceeasi perioada a anului 2009, in timp ce modelul i10 a inregistrat o evolutie de 3%.  ix35, SUV-ul Hyundai din segmentul C, a contribuit de asemenea la impresionantele rezultate din prima jumatate a anului în curs, fiind preluate peste 60.000 de comenzi in patru luni de la momentul la care a devenit disponibil pe piata europeana, în luna martie.

Allan Rushforth, vicepresedinte al Hyundai Motor Europe, a declarat: „Suntem foarte multumiti de modul in care am evoluat pana la acest moment al anului. Scopul nostru a fost sa pastram trendul atins in urma stimulentelor guvernamentale din 2009. Acum aceste programe vor lua sfarsit si suntem fericiti ca suntem in ascensiune.”

„Lansarea modelului ix35 in primul trimestru ne-a ajutat sa compensam scaderea cererii care a afectat alti producatori auto si ne aflam acum intr-o pozitie oportuna pentru atingerea obiectivului pentru anul în curs, si anume dobandirea cotei de piata de 2,75%”.

„Desi piata auto europeana se pregateste pentru provocarile urmatoarelor luni, suntem rezervati, dar totodata optimisti, deoarece pentru noi va incepe cea mai aglomerata perioada de lansari de produse. Vom aduce 10 modele si versiuni noi pe piata europeana, unele in segmente complet noi marcii noastre.”

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1707 :: 17.79MB