No SSO cookie

Hyundai imbunatateste consumul si emisiile modelului i20

voteaza
(0/ 0)
Hyundai imbunatateste consumul si emisiile modelului i20
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai a prezentat primele informatii despre modificarile modelului i20.

 
 
Hyundai i20 a impresionat atat prin design-ul sau inovativ, dotari, motorizari, dar si prin siguranta de care a dat dovada in cadrul testelor Euro NCAP. Coreenii au declarat ca modelul i20 a suferit mici modificari pentru a reduce consumul si emisiile, dar si pentru a spori confortul din interior.

Modificarile exterioare se rezuma la imbunatatirea aerodinamicii. Aceste modificari consta in montarea sub masina a unor eleroane care cresc viteza de curgere a aerului in zona rotilor. Noul i20 primeste de asemenea si un nou sistem de management al alternatorului si un ulei special care reduce coeficientul de frecare a componentelor motorului.

Aceste modificari ajuta reducerea emisiilor de CO2 cu 5g/km pentru propulsorul de 1.2 litri si cu 13 g/km pentru cel de 1.4 litri. Consumul de carburant a fost imbunatatit cu aproximativ 10%. Propulsorul diesel de 75 CP are o imbunatatire a emisiilor cu 6 g/km, in timp ce propulsorul de 90 CP are un consum imbunatatit cu 7.2%. Imbunatatirile propulsoarelor diesel se datoreaza folosirii noii transmii manuale cu sase trepte.

La interior se poate observa indicatorul Eco Drive, acesta indica cand este cel mai bine sa se schimbe viteza. Bordul si cadranele sunt acum iluminate cu lumina albastra.  Printre imbunatatiri amintim si adaugarea ca si standard a sistemului de conectivitate bluetooth cu recunoastere a vocii. Noul Hyundai i20 va fi disponibil din aceasta vara.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2166 :: 22.18MB