No SSO cookie

Hyundai i40 sedan, prezentat la Barcelona

voteaza
(0/ 0)
Hyundai i40 sedan, prezentat la Barcelona
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul i40 a fost prezentat in premiera in versiunea break la Salonul Auto de la Geneva, la inceputul lunii martie, sedan-ul respectand la randul sau conceptele “Fluidic Design”. “Modern Flow” si “Premium Wing”. 

 
 

In ceea ce priveste versiunile de motorizare, i40 sedan va oferi clientilor posibilitatea de a alege intre propulsorul de 1,6 litri GDI (135 CP/164 Nm), cel de 2 litri Nu cu injectie directa (177 CP, 213 Nm) si cel de 1,7 litri diesel, cu doua configuratii de putere - 115 CP/255 Nm sau 136 CP/325 Nm.

Pe lista dotarilor de serie sau optionale se numara conexiune Bluetooth pentru telefonul mobil, sistem de avertizare la depasire, asistenta la parcare, camera video pentru gararea cu spatele si, in interior, scaune-spate incalzite, volan incalzit si scaune-fata cu ventilatie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1929 :: 22.1MB