No SSO cookie

Hyundai i-flow, expus la Goodwood

voteaza
(0/ 0)
Hyundai i-flow, expus la Goodwood
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai s-a prezentat la Festivalul Vitezei de la Goodwood cu conceptul i-flow.

 
 

Conceptul Hyundai i-flow este expus la renumitul Festival al Vitezei de la Goodwood (FoS), Anglia, in perioada 1-4 iulie. Modelul, proiectat la centrul tehnic european Hyundai, isi face astfel prima aparitie publica dupa debutul global in cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie.

 

Peste 175.000 de vizitatori sunt asteptati la festivalul care prezinta modele de inalta performanta, autovehicule dedicate motorsportului si exponate ale tehnologiei de ultima generatie, precum Hyundai i-flow. Conceptul Hyundai este vedeta pavilionului dedicat tehnologiei, sectiune ce prezinta “un pas in lumea auto a viitorului” si tehnologii dedicate protectiei mediului.

 

Prefigurand viitorul model Hyundai de clasa D, i-flow expune un design spectaculos imbinat tehnologiei de varf. Liniile sale elegante nu numai ca propun un aspect inovator, contribuind de asemenea la aerodinamica modelului. Coeficientul aerodinamic de 0,25 ajuta la reducerea emisiilor CO2 pana la valoarea de 85 g/km si a consumului de combustibil la 3 l/100km. Tehnologia hibrida diesel-electrica Hyundai, adaugata noului motor de 1,7 litri, joaca un rol cheie in livrarea unor rezultate atat de performante. Alte noutati pot fi regasite la interiorul i-flow. Tehnologia si materialele de ultima generatie, dezvoltate in colaborare cu BASF, sparg tiparele interioarelor auto traditionale. Optiunile inovative includ functii de recunoastere a comenzilor gestuale, prin intermediul interfetei evoluate.

 

Finisajul exterior “Liquid Metal” (“metal lichid”), dezvoltat de asemenea in cooperare cu BASF, adauga impactul vizual si un caracter distinctiv modelului. Allan Rushforth, vice-presedinte al Hyundai Motor Europa, a declarat: “Festivalul vitezei de la Goodwood reprezinta o experienta incitanta, iar anul acesta evenimentul se anunta dominat de modele fascinante. in procesul nostru de pozitionare a marcii Hyundai, prezenta conceptului i-flow in cadrul unui eveniment atat de prestigios este un pas firesc. i-flow este modelul care inglobeaza cele mai recente tehnologii si idei de design. Pavilionul Fos-TECH reprezinta oportunitatea perfecta de a demonstra ca Hyundai a devenit un constructor de top, receptiv la nevoia de protectie a mediului inconjurator.”

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1694 :: 17.78MB