No SSO cookie

Hyundai prezinta noul concept Blue2

voteaza
(0/ 0)
Hyundai  prezinta noul concept Blue2
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul concept Hyundai Blue2 reprezinta viitorul berlinelor coreene si a tehnologiei electrice si pe baza de hidrogen dezvoltata de Hyundai.

 
 
Hyundai a dorit prin conceptul Blue2 sa creeze un model care combina sportivitatea cu inovatia. Noul Blue2 prefigureaza viitorul tehnologiei Fuel Cell. O sursa din interiroul companiei a declarat ca multe din modelele viitoare vor fi inspirate de acest concept, Hyundai dorind sa implementeze o parte din elementele de design pe viitoarele sedan-uri.

Conceptul Blue2 este dotat cu motor care functioneaza pe baza de hidrogen si poate dezvolta o putere maxima de 120 CP. Consumul declarat este de 2.87 litri de hidrogen/100 km.

Usile sunt cu deshidere automata si permit un acces mai facil pentru sofer si pasageri. Jantele sunt realizate din aliaj usor si sunt imbracate in anvelope cu rezistenta redusa la rulare. Punctul culminant al interiorului este consola centrala asimetrica, dotata cu tehnologie LED si cristale transparente.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2381 :: 17.78MB