No SSO cookie

Hyundai, furnizorul flotei de masini a Summitului G20

voteaza
(0/ 0)
Hyundai, furnizorul flotei de masini a Summitului G20
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai este furnizor oficial al autovehiculelor dedicate Summitului G20 din Seul. Actiunea va reprezenta o oportunitate pentru ca liderii mondiali sa constate inalta calitate si performantele modelelor Hyundai.

 
 
 Hyundai, cel mai mare producator de autovehicule din Coreea de Sud, a predat autovehiculele oficiale pentru Summitul G20 din Seul in fata Coex Center din Seul, locatie care va gazdui evenimentul. Hyundai Motor va pune la dispozitia organizatorilor 129 de autovehicule pe perioada Summitului, dintre acestea evidentiindu-se limuzina Equus, care va transporta liderii G20.

 

Suntem mandri sa furnizam autovehiculele oficiale pentru un eveniment international de o asemenea anvergura”, a afirmat vice-presedintele Hyundai, Euisun Chung, in timpul ceremoniei de predare a autovehiculelor. „Aceasta va reprezenta o oportunitate pentru ca liderii mondiali sa constate inalta calitate si performantele ridicate ale modelelor noastre. Suntem de parere ca acest eveniment va contribui la cresterea valorii globale a marcii Hyundai, consolidand in acelasi timp competitivitatea industriei auto coreene pe plan mondial.”

 

In vederea desfasurarii in conditii optime a evenimentului, Hyundai va trimite echipe de service cu program non-stop in toate locatiile principale, printre care se numara sediul evenimentului, hotelurile si aeroportul, pentru cazurile de urgenta. In plus, in vederea asigurarii calitatii autovehiculelor, presedintele si directorul executiv Mong-Koo Chung a inspectat personal parcul auto pus la dispozitia Summitului. De asemenea, Hyundai va profita de aceasta sponsorizare pentru a prezenta intregii lumi tehnologia „Blue”. Pe langa primul model electric de mare viteza, BlueOn, Hyundai va pune la dispozitia personalului evenimentului autobuze electrice si autobuze FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle) pe toata perioada Summitului.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1437 :: 17.78MB