No SSO cookie

Honda prezinta noul model low-cost S1

voteaza
(0/ 0)
Honda prezinta noul model low-cost S1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorii auto incep sa-si indrepte atentia spre piata chineza si spre nevoile acestora. Cresterea numarului de modele low-cost este in continua crestere. Japonezii au lansat noul Honda S1 la China International Automobile Exhibition.

 
 
China este o tara cu o piata auto in continua crestere, iar producatorii auto doresc sa beneficieze de aceasta crestere economica prin introducerea in productie a unor modele low-cost atractive. Nissan a lansat modelul Sunny, iar acum a venit randul celor de la Honda pentru a-si prezenta propriul model low-cost.

Noul model S1 va fi comercializat in China de catre Li Nian, o companie creata de Honda si Guangzhou Automobile Group. Honda nu a oferit informatii oficiale cu privire la noul model, dar se pare ca acesta se bazeaza pe generatia anterioara a modelului Honda Jazz sedan.

Honda a declarat ca noul S1 este destinat tinerilor chinezi, iar design-ul si pretul de achizitie este un stimulent puternic pentru alege modelul low-cost japonez, in detrimentul altor producatori. Noul Li Nian S1 va fi disponibil in China incepand cu primavara anului 2011 si va fi dotat cu propulsoare pe benzina de 1.3 si 1.5 litri. In functie de succesul noului model in China, Honda ar putea lansa si o versiune europeana pentru partea de est a batranului continent.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1761 :: 17.78MB