No SSO cookie

Honda ofera 1.500 litri carburant la cumpararea unui Accord sau Civic

voteaza
(0/ 0)
Honda ofera 1.500 litri carburant la cumpararea unui Accord sau Civic
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda Romania ofera la achizitionarea unui model Accord sau Civic un cadou ed 1.500 litri de carburant.

 
 

In perioada 02 august - 31 octombrie 2010 Honda Trading Romania lanseaza o noua campanie publicitara prin care iubitorii marcii se pot bucura de o serie de avantaje.

Acum, la achizitionarea oricarui model Accord sau Civic Sedan, Honda iti ofera, pe langa tehnologia de inalta clasa, pana la 1500 de litri de carburant cadou. in plus, pentru siguranta ta, Honda a fixat preturile in RON, astfel clientii fiind protejati de orice variatie valutara pentru a se bucura din plin de noua achizitie.


Ovidiu Repanovici - Sales&Marketing Manager Honda Trading Romania: „Satisfactia clientilor nostri este in prim planul tuturor actiunilor pe care le intreprindem, de la proiectarea masinii pana la vanzarea si intretinerea ei. Placerea de a conduce o Honda este un sentiment pe care toti clientii nostri il vor aduce in discutie daca pornesti o conversatie pe teme auto. Prin aceasta campanie incercam sa pastram pasiunea si placerea de a conduce la intensitate maxima, fara a fi influentate de factorii materiali de altfel inevitabili. Clientii nostri au acum libertatea de a se bucura de noua lor masina fara grija carburantului. Doar pasiune si placere pura.”
 

La achizitionarea unui autoturism Honda, in perioada promotiei, participantii vor primi un card de carburant MOL pe care il pot folosi pentru achizitionarea de carburant in cadrul Statiilor de distributie carburant MOL Romania. Cele doua modele aflate in promotie in aceasta perioada vin insotite, la achizitionare, de carduri de carburant, oferta fiind disponibila la toti dealerii marcii din Romania. Iar in plus, experienta achizitionarii unei Honda este perfect completata de livrarea imediata, din stoc.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1705 :: 22.11MB