No SSO cookie

Honda doreste sa lanseze noi modele ecologice

voteaza
(0/ 0)
Honda doreste sa lanseze noi modele ecologice
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

CEO-ul Takanobu Ito a declarat ca Honda trebuie sa adopte o noua strategie pentru a putea face fata cerintelor de pe piata auto, in special dezvolyarea modelelor hibride si electrice.

 
 
Honda urmeaza sa stabileasca o noua strategie de dezvoltare. Compania japoneza va investi in realizarea unor modele ecologice si imbunatatirea celor existente. Este imperativ sa dezvolte aceasta latura eco pentru a putea face fata cererii de modele economice si ecologice.

CEO-ul Honda, Takanobu Ito, a declarat ca trebuie dezvoltata tehnologia hibrida IMA, realizarea unui model plug-in pentru piata japoneza si americana pana in 2012 si o imbunatatire a tehnologiei pe hidrogen folosita pe modelul FCX Clarity. Ito a completat spunand ca cererea de masini compactei si economice a crescut in intreaga lume, iar Honda trebuie sa raspunda rapid acestor schimbari.

Honda
va lansa in aceasta toamna o versiune hibrida a modelului Jazz, urmand ca anul viitor sa lanseze noi modele compacte bazate pe tehnologia folosita pe CR-Z si Insight. Noul Honda Civic hibrid va fi primul model Honda care va folosi bateriile Li-Ion. Honda planuieste ca in 2012 sa lanseze primele modele plug-in, noi propulsoare economice si o un nou tip de transmisie.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1521 :: 17.78MB