No SSO cookie

Honda CR-Z hibrid a fost prezentat in Romania

voteaza
(0/ 0)
Honda CR-Z hibrid a fost prezentat in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a prezentat noul model CR-Z hibrid in Romania. Honda CR-Z este primul hibrid din lume disponibil cu transmisie manuala.

 
 
Cu ocazia Honda Green Eco Challenge 2010, Honda a prezentat si cel mai nou model al sau, CR-Z hibrid. Masini.ro va ofera, in premiera, cea mai ampla galerie foto a noului model.

Desi nu acesta a fost punctul forte al evenimentului, cei prezenti s-au inghesuit sa fie printre primii care ating frumoasa masina.
Preturile nu au fost inca date publicitatii, insa Masini.ro va poate oferi cateva date despre Honda CR-Z hibrd.

Motorul este un SOHC i-VTEC de 1497 cmc, pe benzina, capabil sa dezvolte un cuplu motor de 145 Nm la 4800 rpm si o putere maxima de 84 kw la 6100 rpm. Aditional, motorul electric trifazic alternativ dezvolta o putere de 9 kw. Viteza maxima a modelului CR-Z hibrid este de 200 km/h cu o acceleratie 0-100 km/h de 10 secunde.  Norma de poluare este evident Euro 5, iar consumul combinat este de 5 l/100 km (6,1, respectiv 4,4 l/100 km in ciclu urban/extraurban). Emisiile de CO2 sunt de 117 g/km.


Honda CR-Z are o lungime de 4080 mm, latime de 1740 mm si o inaltime de 1395 mm. Capacitatea portbagajului este de 389 litri, iar a rezervorului, de 40 litri. Masa proprie a vehiculului este de numai 1245 kg, iar in interior, ofera 4 locuri. Iata asadar o galerie foto, realizata de Masini.ro, cu ocazia prezentarii modelului Honda CR-Z hibrid.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Honda | CR-Z |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3622 :: 22.21MB