No SSO cookie

Honda anunta finalistii Live Every Litre

voteaza
(0/ 0)
Honda anunta finalistii Live Every Litre
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Competitia Live Every Litre sia-a anuntat cei 13 finalisti care vor juca intr-un film documentar.

 
 

Luni 3 mai in Olanda, la Amsterdam incep filmarile pentru Live Every Litre. Calatoria de o luna incepe in capitala olandeza, care va fi in continuare in febra creata de Ziua Reginei, realizand astfel platforma perfecta de lansare pentru filmul inovativ.  In doar sase saptamani, 986 de persoane din 28 de tari si-au prezentat ideile despre ceea ce a inseamnat Live Every Litre pentru ei, iar 13 persoane au participat la casting si au fost distribuite pentru a juca intr-un film sustinut de social media care va fi realizat in opt tari diferite din Europa pe parcursul lunii mai, in 2010.

„Live Every Litre“ este un proiect de film documentar regizat cu aportul comunitatii formate in jurul site-ului Honda - www.liveeverylitre.com. Participantii si-au prezentat calatoriile, idelie si povestile, iar publicul a votat si si-a exprimat opinia. Proiectul merge mai departe, iar cei 13 finalisti au fost alesi dintr-o lista scurta deliberata de un grup independent de bloggeri din Europa. Regizorul filmului Live Every Litre Claudio Von Planta nu este strain de povesti uimitoare din diferite tari, care au facut inconjurul lumii, astfel ca filmele realizate pe parcusul calatoriilor sunt specialitatea sa. Regizorul, castigator a numeroase premii, s-a ocupat de distributie si a facut alegerea finala a acelora care vor aparea pe pelicula. Von Planta a facut o selectie vasta a povestilor, de la entuziasmul povestii unor scolari ce intentionau sa traverseze lacul Garda din Italia pe un castel gonflabil, pana la emotia adanca a lui “Bowman” care se va reintoarce in locul de unde a debarcat in Ziua-Z din 1945.

Alaturi de cei 12 participanti din film care vor inregistra o singura calatorie sau experienta, vom avea de asemenea o persoana care va fi prezenta periodic pe tot parcursul excursiei. Sebastian, un australian care locuieste in Elvetia, este pe cale sa isi indeplineasca cele 100 de lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a muri. Misiunea lui nu este actionata de impulsul hedonist al cautarii, ci de o dorinta de a aduce un omagiu prietenului sau care a murit intr-un accident tragic. Sebastian a reusit sa stranga peste 5000 de dolari in scopuri caritabile si spera sa stranga mai mult prin participarea lui la Live Every Litre. Starul nostru ambitios deja s-a casatorit cu o straina in Las Vegas si a intrat in Cartea Recordurilor in timpul misiunii sale, iar aparitiile sale in film vor fi mai interesante deoarece el isi face primul sau tatuaj in Amsterdam, incearca sa nimereasca la golf o lovitura din prima in Geneva si sa sarute o celebritate pe covorul rosu de la Cannes.

Comunitatea Live Every Litre va fi de asemenea implicata in filmarea proiectului cu posibilitatea de a decide si a vota detaliile catorva povestiri din film. Aceste voturi vor avea un impact real asupra rezultatului final al filmului, iar pentru Sebastian, eroul celor 100 de lucruri, o decizie, ce se va lua pe parcursul odiseei sale, ii va lasa o impresie durabila, pe care nu o va uita niciodata.

In alegerea finala a distributiei, regizorul filmului Live Every Litre Claudio Von Planta a vrut sa realizeze echilibrul perfect dintre oameni, tari si povestiri, sa poata da filmului sens si integritate. Elvetianul este incantat de felul in care lucrurile au decurs afirmand: Cand am accesat aplicatiile de pe website, nu aveam idee de ceea ce urma sa se intample, iar aceasta a devenit foarte captivant. Aveam la dispozitie tot felul de aplicatii, de la cele mai ciudate si mai minunate pana la cele mai variate si obisnuite. Povestile pe care le-am selectat sunt toate foarte diferite si sunt curios sa vad cum aceste aventuri vor fi puse pe pelicula. Amsterdam este locul potrivit pentru a ne incepe excursia deoarece este un centru al creativitatii si inovatiei, sunt nerabdator sa inceapa.

Excursia si filmarile vor incepe pe 3 Mai si se vor termina pe 4 iunie, se va trece prin 8 tari si fiecare dintre starurile noastre va avea ocazia unei excursii speciale. Fiecare participant va conduce si va fi filmat din interiorul noului coupe Honda CR-Z in timp ce astia vor face calatoria vietii lor. De-a lungul calatoriei vor fi acompaniati de Claudio care va merge pe o motocicleta Honda Pan - European ST1300 si va filma intreaga aventura.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1424 :: 17.79MB