No SSO cookie

Honda a declarat ca masinile electrice nu sunt viabile

voteaza
(0/ 0)
Honda a declarat ca masinile electrice nu sunt viabile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Honda au declarat ca momentan masinile electrice nu sunt viabile.

 
 
Takanobu Ito, unul dintre oficialii Honda, a declarat ca momentan tehnologia masinilor electrice nu este viabila. Acesta a spus ca sistemul de baterii ar trebui revizuit si imbunatatit. Honda ar putea construi fabrici pentru dezvoltarea unui nou sistem de baterii care sa aiba o capacitate de incarcare mai mare, astfel crescand si autonomia masinilor electrice.

China este o tara care incurajeaza dezvoltarea unor atfel de fabrici, oficialitatile chineze doresc sa reduca cat mai mult importul de petrol, iar masinile electrice reprezinta o alternativa. Takanobu Ito a declarat ca Honda doreste sa lucreze cu guvernul chinez pentru a revolutiona tehnologia bateriilor si a sistemului electric folosit pentru masinile hibride si electrice.

Acesta a spus ca va dura aproximativ 20 de ani pana cand masinile electrice vor deveni cu adevarat populare, iar momentan Honda doreste sa investeasca in masini hibride. Honda a dezvoltat modele precum Honda CR-Z si Honda Insight, modele care s-au dovedit a fi atat economice si ecologice, cat si practice.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1834 :: 22.18MB