No SSO cookie

Hirvonen conduce Raliul Australiei dupa zece probe speciale

voteaza
(0/ 0)
Hirvonen conduce Raliul Australiei dupa zece probe speciale
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Finlandezul Mikko Hirvonen conduce Raliul Australiei dupa zece probe speciale, fiind urmat de compatriotul si coechipierul sau de la Ford, Jari-Matti Latvala.

 
 

Mikko Hirvonen, pilotul de raliuri al echipei Ford, conduce etapa de WRC din Australia dupa zece probe speciale. Finlandezul este urmat la doar sapte secunde de conationalul sau, Jari-Matti Latvala, in vreme ce al treilea clasat este tot un nordic, norvegianul Petter Solberg.

Podiumul de la Antipozi poate fi unul suprinzator pentru pasionatii de raliuri, in conditiile in care pe acesta nu se regasesc cei doi favoriti la titlul mondial, francezii Sebastien Loeb si Sebastien Ogier. Acestia au suferit doua accidente vineri dimineata si, in ciuda faptului ca nu au abandonat, se regasesc foarte departe de primele pozitii ale clasamentului.

Astfel, Ogier se claseaza pe locul 15, la aproape 20 de minute distanta de Hirvonen si la 11 minute de top ten, in vreme ce Loeb, campionul mondial en-titre si liderul clasamentului general, este pe 22, la zece minute in spatele lui Ogier si la aproape 30 distanta de Hirvonen.

In aceste conditii, miza la varful Raliului Australiei a devenit una extrem de importanta, Mikko Hirvonen avand sansa de a se apropia de Sebastien Loeb in ierarhia generala a pilotilor. In acest moment, Loeb are un avantaj in fata finlandezului de 36 de puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1735 :: 17.78MB