No SSO cookie

Henkel Technologies este partenerul oficial al echipei de Formula 1 West McLaren Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Henkel Technologies este partenerul oficial al echipei de Formula 1 West McLaren Mercedes
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Henkel Technologies şi West McLaren Mercedes îşi propun să ocupe împreună cât mai multe “pole positions” în sezonul 2004. De acum, maşinile de cursă de Formula 1 ale lui Kimi Räikkönen şi David Coulthard vor fi inscripţionate cu logo-ul “Henkel Technologies”, unul dintre liderii mondiali în furnizarea de adezivi, substanţe izolatoare şi tehnologii de suprafaţă, divizie a Grupului internaţional Henkel.

 
 
[poza1s]“Datorită tehnologiilor noastre inovative suntem permanent solicitaţi ca partener oficial de către numeroase organizaţii din diverse sectoare industriale. Formula 1 şi West McLaren Mercedes reprezintă o alianţă ideală în transmiterea mesajului nostru către audienţe externe,“ susţine Dr. Jochen Krautter, Vicepreşedinte Executiv, Henkel Technologies. Cele două companii continuă un parteneriat de succes, reciproc avantajos, care a demarat în 1995 sub marca “Loctite”. Cooperarea strategică dintre compania Henkel (iniţial sub marca “Loctite”) şi West McLaren Mercedes a cunoscut mai multe momente de vârf: 33 de curse victorioase, dubla victorie în Campionatul Mondial al Piloţilor şi Constructorilor din 1998 şi în Campionatul Mondial al Piloţilor şi Constructorilor din 1999. La sfârşitul Campionatului Mondial de Formula 1 din 2003, Kimi Räikkönen în al său West McLaren Mercedes a terminat al doilea cu un punctaj foarte apropiat de cel al campionului mondial Michael Schumacher. Pentru sezonul 2004, Jochen Krautter are o singură mare dorinţă: “Sper că suporterii pilotului german Michael Schumacher mă vor ierta, dar obiectivul nostru pentru această ediţie este ca Henkel Technologies împreună cu West McLaren Mercedes să devină campioni mondiali!”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4331 :: 22.15MB