No SSO cookie

Gura targului: BMW X1 M este in carti

voteaza
(0/ 0)
Gura targului: BMW X1 M este in carti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa cum curg apele din curtea producatorului bavarez, BMW ar avea de gand sa scoata pe piata un X1 M.

 
 
BMW X1 a inregistrat cifre de vanzari frumusele, incasate de catre producatorul german, iar daca e sa dam crezare zvonurilor, BMW are in plan o editie M a crossover-ului din clasa compact.


Datele de pana acum sustin ideea motorizarii turbo de 3.0 litri, cu 6 cilindri, care ofera 315 C si un cuplu motor de 450 Nm. Cuplat la o transmisie automata, cu 8 trepte, BMW X1 ar trebui sa atinga 100 km/h in aproximativ 5 secunde. Nimanui nu ii este insa clar de ce BMW nu doreste folosirea motorului 3.0 cu 6 cilindri in linie, twin-turbo, care dezvolta 335 CP.


Bineinteles ca BMW va echipa noul M cu un body-kit adecvat, o suspensie sport si frane imbunatatite. Insa nu exista niciun fel de indiciu asupra unei date, macar aprozimative, la care ne-am putea astepta ca noul X1 M sa fie prezentat oficial.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1998 :: 17.78MB