No SSO cookie

Grupul francez PSA pregateste o rebranduire a modelului Mitsubishi ASX

voteaza
(0/ 0)
Grupul francez PSA pregateste o rebranduire a modelului Mitsubishi ASX
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Grupul francez PSA, format din Citroen si Peugeot vor consolida legatura cu Mitsubishi prin noul model ASX.

 
 
Peugeot si Citroen sunt recunoscuti pentru colaborarea cu niponii de la Mitsubishi prin modelul Mitsubishi Outlander. Pe baza modelului Outlander, Peugeot a realizat modelul Peugeot 4007, iar Citroen modelul C-Crosser. Acum a venit randul modelul ASX pentru a fi rebranduit.

Noul Mitsubishi ASX foloseste aceasi platforma ca si Lancer-ul. In Japonia a fost lansat sub numele de RVR. Modelul ASX are o lungime de 4300 mm, fiind putin mai scurt chiar si decat un Ford Focus. Tractiunea folosita va fi probabil cea integrala caracteristica celor de la Mitsubishi si tractiunea fata.

Conform intelegerii dintre francezi si japonezi, cei din urma vor oferi noul ASX pe baza caruia se vor realiza modele caracteristice design-ului fiecarei companii franceze. Vanzarile versiunilor fanceze vor incepe in 2012. Acestea vor fi disponibile cu tractiune integrale si cu tractiune fata. Propulsorul folosit va fi cel de 1.6 litri HDi, propulsorul care pe un model cu tractiune fata scoate un consum de doar 4.7 litri/100 km.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1506 :: 17.79MB