No SSO cookie

Grupul Fiat a prezentat planul pentru urmatorii cinci ani

voteaza
(0/ 0)
Grupul Fiat a prezentat planul pentru urmatorii cinci ani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sergio Marchionne a prezentat planul grupului Fiat alaturi de Crysler pentru urmatorii 5 ani.

 
 
Sergio Marchionne a prezentat un plan ambitios pentru grupul Fiat in ceea ce priveste urmatorii 5 ani. Acesta a prezentat informatii esentiale despre Ferrari, Maserati, Fiat, Alfa Romeo, Lancia/Crysler si Jeep. Acesta a prezentat informatii despre noile modele, dar a declarat si faptul ca Alfa Romeo se va intoarce in SUA.

Ferrari

Scuderia Ferrari pregateste 6 modele noi pana in 2013. Acestia vor lansa un model 612 Staglietti hibrid, anul viitor vor lansa un 458 Italia Spyder si un 458 mai sportiv, model care va fi asemanator cu modelul F430. Ferrari planuieste sa lanseze un inlocuitor pentru Enzo, noul model s-ar putea sa foloseasca sistemul de inductie fortata, Ferrari putand opta pentru un V6 sau V8 supraalimentat, renuntand astfel la propulsorul V12. Modelul 599 GTB va fi de asemenea inlocuit cu un mode nou, iar Ferrari California va primi un facelift si o imbunatatire de performanta, noului model adaugandu-se litera M.

Maserati

Italienii vor imbunatati radical modelul Quattroporte pentru a putea concura cu noile Porsche Panamera si Aston Martin Rapide. Se pare ca modelele GranTurismo si GranCabrio vor primi de asemenea imbunatatiri estetice. Cea mai importanta mutare a celor de la Maserati va fi lansarea unui nou model entry level, care va avea ca si concurenti directi noile modele Audi RS6, BMW M5 si Mercedes E Klasse AMG. Maserati va imbunatati de asemenea si reteaua de reprezentante.

Fiat

Fiat pregateste o reinoire a modelelor sau chiar o inlocuire a unora. Aceste schimbari radicale vor avea loc pana in 2015. Fiat doreste sa lanseze un nou model din segmentul B pe piata americana, iar europenii vor primi un MPV cu 5 locuri in 2012 si un SUV bazat pe Dodge Journey in 2011.

Fiat a fuzionat Lancia cu Crysler sub un singur nume si pregates o versiune imbunatatita a modelului 300C pentru anul viitor. Crysler a vinde incepand de anul viitor masini compacte si un microbus.

Jeep

Modelele Wrangler, Compass si Patriot vor primi un facelift in 2011. Fiat pregateste pentru Wrangler propulsoare mai puternice. Modelul Grand Cherokee va primi un facelift mult asteptat, Grand Liberty (sau Cherokee in Europa) va fi inlocuit in 2013, iar modelele Patriot si Compass vor fi inlocuite de un nou SUv bazat pe modelele Crysler.

Fiat a pregatit si o noua companie pentru autoutilitare numita Fiat Professional. Italienii doresc sa separe intr-un mod evident cele doua parti ale companiei. Acestia pregatesc un pick-up de o tona pentru piata europeana, care va imprumuta din tehnologia Dodge Ram. Crysler va beneficia de propulsoarele economice MultiAir si de transmisia automata cu dublu ambreiaj folosita de Fiat.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6596 :: 22.17MB