No SSO cookie

Great Wall Motors vrea sa intre pe piata din Statele Unite

voteaza
(0/ 0)
Great Wall Motors vrea sa intre pe piata din Statele Unite
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Great Wall Motors intentioneaza sa intre pe piata din Statele Unite inainte de anul 2015, initiativa ce face parte din planul companiei private chineze de a deveni un furnizor global de automobile.

 
 
 

Potrivit CEO-ului companiei chineze, Wang Fengying, Great Wall a inceput deja dezvoltarea acestui plan, primul model ce urmeaza a fi lansat in SUA fiind SUV-ul Haval (Hover, in Romania).

 

Compania sau companiile ce vor distribui modelelele Great Wall pe piata nord-americana urmeaza inca a fi selectate, iar firma chineza a hotarat sa nu dezvolte o retea nationala, ci sa se axeze pe doar o zona a Statelor Unite.

 

De asemenea, chinezii intentioneaza ca pe termen mediu sa deschida si o uzina de asamblare in Statele Unite, dar oficialul Great Wall nu a precizat si o anume locatie vizata.

 

Great Wall Motors este cel mai mare producator de SUV-uri si pick-up-uri din China, anul trecut vanzarile fiind de circa 500.00 unitati, dintre care 80.000 de vehicule pe piete internationale. Chinezii sunt activi in Australia, Italia si o serie de piete emergente, printre care si Romania.

 

Cristia Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1998 :: 22.18MB