No SSO cookie

Gran Turismo 5 ofera gamerilor un Mercedes-Benz!

voteaza
(0/ 0)
Gran Turismo 5 ofera gamerilor un Mercedes-Benz!
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In 27 decembrie a iesit pe piata europeana versiunea Signature Edition a jocului Gran Turismo 5, exclusiv pentru Playstation 3. Producatorii s-au hotarat sa rasplateasca jucatorii impatimiti de GT 5 cu un premiu pe masura. Un superb Mercedes-Benz SLS AMG!

 
 

Interesant ca un joc de origine japoneza are o asemenea competitie in mrejele sale, doar pentru europeni. Nu putem face altceva decat sa apreciem gestul. Creatorul jocului, Kazunori Yamauchi, lauda relatia pe care firma sa, Polyphony a avut-o cu Mercedes-Benz, iar dovada acestui fapt este aceasta magnifica competitie, in care, un jucator abil, poate duce acasa o masina in valoarea de peste 300.000 de euro! 

Am aflat ca, cei ce poseda jocul, in varianta Signature Edition, trebuie sa se inregistreze pe Playstation Network, iar mai apoi pe gran-turismo.com, pentru a intra in concurs. Apoi, tot ce trebuie facut este sa intrati online in cursele organizate de creatori, pe parcursul a mai multor saptamani. Jucatorii cu cel mai rapid timp de curse, se califica mai departe, unde vor concura intre ei, pentru sansa de a intra in posesia acestui Mercedes-Benz SLS AMG. E inutil sa mai mentionez ca acest concurs este doar pentru posesorii de Playstation 3 impreuna cu editia speciala a jocului Gran Turismo, deci daca ati achizitionat jocul inainte de concurs, din alte surse, s-ar putea sa nu va placa ideea sa dati bani din nou pe acest joc. Dar, daca stiti ca sunteti jucatori buni, nu ezitati, deoarece un asemenea premiu nu s-a vazut niciodata intr-o competitie destinata gamerilor.

 

Sursa: Neurogamer

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

tare faina masina

scris de Anonim

Maaama! Pentru asa un premiu merita sa-ti cumperi ps3-u!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1941 :: 22.17MB