No SSO cookie

Goodyear Dunlop Tires Romania anunta promovarea in CSEE a doi manageri romani

voteaza
(0/ 0)
Goodyear Dunlop Tires Romania anunta  promovarea in CSEE a doi manageri romani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bucureşti, februarie 2012 - Goodyear Dunlop Tires România, subsidiara locală a unuia din leaderii producătorilor de anvelope din întreaga lume, anunţă două promovări în funcţii cheie ale organizaţiei Goodyear Dunlop CSEE (Central and South-Eastern Europe) din rândurile managerilor săi locali.

 
 

Alina Mihăescu, de 12 ani cunoscută în funcţiile de Marketing Manager şi Marketing Coordinator pentru România şi Bulgaria în cadrul Goodyear Dunlop Tires România, a fost numită în funcţia de Commercial Marketing Manager CSEE - Goodyear Dunlop Tires CSEE începând cu luna ianuarie a anului curent.
În noua funcţie, Alina Mihăescu va fi responsabilă de dezvoltarea, coordonarea şi implementarea strategiilor de marketing pe segmentul comercial (anvelope de camion, camionete, remorci, vehicule urbane şi de utilitate municipală) în 14 ţări din regiunea Europa Centrală şi de Sud-Est: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Macedonia, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Cipru şi Albania.
Înainte de a fi numită în această funcţie, Alina Mihăescu a ocupat funcţia de PR & Marketing Manager pentru România şi Bulgaria în cadrul Goodyear Dunlop Tires România.
Alina Mihăescu s-a alăturat companiei Goodyear în ianuarie 2000, ocupând funcţia executivă de Coordonator de Marketing pentru România, Bulgaria şi Ungaria. În cadrul organizaţiei a mai ocupat funcţiile de Coordonator de Marketing pentru România şi Bulgaria şi Director de Marketing pentru cele două ţări.
Alina Mihăescu este absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, secţia Italiană-Engleză, din cadrul Universităţii Bucureşti, deţinând şi un master în aceeaşi specializare.

Daniel Matei este, începând cu luna ianuarie a anului curent, noul Trade Marketing & Customer Training Manager în cadrul Goodyear Dunlop Tires CSEE. Anterior acestei numiri, Daniel Matei a ocupat funcţia de Key Account Manager, fiind responsabil pe segmentul vânzări prin intermediul lanţurilor de distribuţie paneuropene pentru flote şi dealeri auto.
În noua sa funcţie, Daniel Matei va conduce operaţiunile legate de pregătirea şi informarea consumatorilor şi a distribuitorilor autorizaţi în cele 14 ţări ale CSEE – Europa Centrală şi de Sud-Est.
Daniel Matei, originar din Târgu Mureş, s-a alăturat companiei Goodyear în mai 2003, ca reprezentant de zonă. În cadrul reprezentanţei locale a fost responsabil de mărcile Dunlop şi Debica, fiind avansat ulterior pe poziţia de Responsabil Vânzări şi Distribuţie Sava Debica şi Falken pentru Moto, ATV şi Karting. Rezultatele excelente obţinute pe acest segment de consum l-au propulsat în funcţia de responsabil pentru reţeaua de dealeri, flote şi reţele internaţionale.

Daniel Matei este licenţiat în Management în cadrul Open University, Marea Britanie.
"Prin cele două noi numiri în funcţii importante din Goodyear Dunlop CSEE, reprezentanţa noastră locală a demonstrat că are oameni de valoare, capabili şi doriţi la un nivel înalt în companie. Compania Goodyear este prin excelenţă interesată de dezvoltarea internă a resursei umane şi de cultivarea abilităţilor corporate ale angajaţilor ei la cel mai înalt nivel. De altfel, compania Goodyear este prima din istoria acestei industrii care a implementat un sistem de management al resursei umane potrivit căruia fiecare angajat trebuia să cunoască atribuţiile şi să poată să suplinească cu succes orice alt angajat din orice altă funcţie. În momentul de faţă Goodyear se numără printre companiile cu cea mai mare rată a fidelităţii angajaţilor şi cu un nivel ridicat al performanţei de tip HR. Din organizaţia locală au mai fost promovaţi în trecut şi alţi reprezentaţi aflaţi în funcţii cheie, şi l-aş menţiona aici în special pe predecesorul meu, Octavian Velcan, actualmente Director General la Goodyear Orientul Mijlociu şi  Africa", a precizat Ovidiu Bălan, Director General al Goodyear Dunlop Tires România.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1442 :: 17.78MB