No SSO cookie

GM va plati 400 de milioane de euro pentru a inchide fabrica Opel din Antwerp

voteaza
(0/ 0)
GM va plati 400 de milioane de euro pentru a inchide fabrica Opel din Antwerp
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GM va trebui sa plateasca 400 de milioane de euro pentru a putea inchide fabrica Opel din Antwerp.

 
 
General Motors planuieste sa inchida fabrica Opel din  Belgia pana la sfarsitului anului. Pentru a acoperi costurile de somaj si despagubirile pentru cei 2600 de angajati, GM va trebui sa plateasca aproximativ 400 de milioane de euro.

GM a declarat ca guvernul belgian se va ocupa de gasirea unui investiror care sa cumpere fabrica din  Antwerp. Ofertele trebuie depuse pana in septembrie pentru a putea minimaliza costurile. GM a incercat anul trecut sa mentina fabrica in functiune, acestia introducand fabrica din  Antwerp in programul GM de restructurare, dar nu au putut incepe procesorul de restructurare din cauza presiunilor comunitatii europene.

GM
a inceput un program de dezpagubire a angajatilor, iar cei care vor demisiona pana in iunie vor primi salarii compensatorii. Angajatii care doresc sa ramana si dupa luna iunie vor primi salarii compensatorii doar in cazul in care fabrica nu este cumparata de un alt investiror sau daca nu isi gasesc un loc de munca.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2354 :: 22.17MB