No SSO cookie

GM readuce imaginea de lux a marcii Buick

voteaza
(0/ 0)
GM readuce imaginea de lux a marcii Buick
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors a hotărât, în apropierea aniversării unui secol de la înfiinţare, că divizia sa de automobile Buick va reprezenta imaginea de lux a companiei, aşa cum Lexus reprezintă Toyota, anunţă AutoWeek Magazine.

 
 
[poza1s] De asemenea, a sugerat conducerea GM, şi divizia Cadillac va cunoaşte o revenire de imagine, care o va apropia mai mult de concurentele BMW şi Mercedes-Benz, prin următorul model Teutonic.
“Buick poate deveni echivalentul american al Lexus”, a spus Bob Lutz, directorul comercial al companiei, care a adăugat că acest fapt va deveni evident în septembrie, odată cu lansarea modelului SUV Rainier.
[poza2s] În prezent, noua generaţie a maşinilor de teren de la GM include Chevrolet TrailBlazer, GMC Envoy şi, în scurt timp, şi Oldsmobile Bravada.
Noul Buick dispune de o nouă tehnologie care face noile modele să fie ultrasilenţioase. Această tehnică, grefată special pe un model Chevrolet, a convins managementul companiei, în urma unui drive test, de faptul că rezultatele obţinute trebuie exploatate.
[poza3d] Motorizările disponibile pentru Rainier sunt de tip Vortec 4200, cu 6 cilindri în linnie, de 275 CP şi Vortec 5300 V8, propulsor care dovedeşte realele calităţi ale modelului.
Toyota a replicat că mai e mult de mers pe drumul succesuluil pentru Buick, chiar dacă a rezolvat problemele zgomotului în diferite registre de viteză. Compania americană mai are de întâmpinat problemele de finisare, de design interior, precum şi de calitate, în general.
[poza4d] Lutz a fost de acord cu aceste observaţii şi a precizat că Buick va depăşi şi aceste inconveniente, şi, în plus, va avea, graţie noului sistem NHV, cheia succesului de piaţă.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1298 :: 17.76MB