No SSO cookie

GM este optimist în privinta vânzarilor Daewoo

voteaza
(0/ 0)
GM este optimist în privinta vânzarilor Daewoo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors, producătorul auto numărul unu la nivel mondial mizează, în acest an, pe o creştere importantă a vânzărilor filialei sale sud-coreene, compania GM Daewoo, informează autoactu.com

 
 
[poza1s]GM a anunţat, săptămâna aceasta, că rapida extindere a cererilor la nivel mondial pentru automobilele GMDaewoo va influenţa favorabil aşteptările de vânzări ale companiai, miza principală fiind o dublare a exporturilor.
Daewoo şi-a reabilitat în bună măsură imaginea, după ce a fost afiliată oficial în grupul GM, în octombrie 2002, fapt care a impulsionat şi vânzările, au precizat oficialii companiei.
În martie, GM Daewoo a comercializat 37.162 vehicule, dublu faţă de luna septembrie a anului trecut. Creşterea livrărilor a fost, în martie, de 51% la nivel autohton, în timp ce exporturile au explodat cu 165%, comparativ cu septembrie 2002.
[poza2s]Exporturile reprezintă 62,6% din vânzările totale ale companiei din martie, faţă de septembrie când acestea au cumulat 48,8% din total. Pe plan intern, compania sud-coreeană a reuşit să se ridice la o cotă de 10,6% din piaţă, în martie, faţă de o cotă de 9,6% înregistrată în luna similară cu un an mai devreme.
“Rezultatele sunt mai bune decât ne aşteptam. Suntem în avans, financiar vorbind, faţă de obiectivele prevăzute”, a declarat Nick Reilly, preşedintele GM Daewoo.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1281 :: 17.76MB