No SSO cookie

GM este interesat sa cumpere Ssangyong Motor

voteaza
(0/ 0)
GM este interesat sa cumpere Ssangyong Motor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors, cel mai mare producător auto mondial, are în intenţie achizitionarea constructorului sud-coreean de autovehicule de teren Ssangyong Motor, informează Reuters.

 
 
[poza1s]Un purtător de cuvânt al subsidiarei sud-coreene a GM a declarat, joi, ca General Motors a depus o scrisoare de intenţie pentru cumpărarea Ssangyong. "GM şi-a comunicat intenţia de a participa la licitaţia pentru Ssangyong Motor", a afirmat Rene Kreis, purtătorul de cuvânt al GM Daewoo Automotive & Technology Co. Cu toate acestea, hotarârea liderului mondial al sectorului auto de a prezenta o ofertă de achiziţie nu este încă definitivă. "Este doar o opţiune", a spus Kreis, referindu-se la poziţia companiei. Creditorii Ssangyong Motor doresc să vândă un pachet de 55,4% din acţiunile companiei, aflată într-un program de restructurare a datoriilor sub coordonarea creditorilor început in decembrie 1999. Producătorul auto s-a desprins din grupul falimentar Daewoo în anul 2000. Pachetul de acţiuni ar valora 625 miliarde dewoni (523 milioane de dolari) la cotaţia de la inchiderea sedinţei de miercuri, dar preţul de vânzare ar putea include un bonus, deoarece este vorba despre un pachet de control. Daca GM decide să depună o ofertă finală de achiziţie,este posibil să concureze cu alţi zece potenţiali candidaţi. Presa locală a menţionat printre companiile interesate una dintre diviziile Shanghai Automotive Co., respectiv Shanghai Huizhong Automotive. De asemenea, o subsidiară a constructorului auto francez Renault a fost inclusă de presă printre candidaţii posibili, dar compania a negat în aceasta saptămână informaţiile potrivit cărora ar fi depus o scrisoare de intenţie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2100 :: 22.09MB