No SSO cookie

Ginetta prezinta noul G55

voteaza
(0/ 0)
Ginetta prezinta noul G55
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul britanic a prezentat primele informatii si imagini cu privire la noul model de curse G55. Ginetta a declarat de asemenea ca Michelin Ginetta G50 Cup isi va schimba numele in Ginetta GT Supercup.

 
 
Ginetta este un producator de masini britanic care este recunoscut datorita campionatului Michelin Ginetta G50 Cup, un campionat asemanator cu British Touring Car Championship. In noul sezon vor putea participa atat modelele Ginetta G50, cat si noul G55. Noul campionat va incepe anul viitor.

Noul model Ginetta G55 este dotat cu un propulsor Ford de 3.7 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 370 CP. Transmisia folosita este una de performanta creata de Hewland. Noul model are un sistem de franare mai performant, un nou sistem de evacuare si un kit aerodinamic imbunatatit. Noul G55 va fi prezentat pe data de 13 ianuarie in cadrul show-ului auto Autosport International, iar pretul de achizitie este de 75.000 de lire.

Seful companiei, Lawrence Tomlinson a declarat ca modelul G50 a dominat seria GT4, iar prin noul model doreste sa croiasca un drum spre GT3. Scopul companiei este acela de a oferi performante sportive la un pret cat mai accesibil pentru clienti. Acesta a completat spunand ca noul campionat Ginetta GT Supercup va imprumuta structura unor campionate precum Le Mans Series sau ALMS. Inscrierea in noul campionat va costa 9.750 de lire + TVA pentru modelul G50 si 11.750 + TVA pentru modelul G55.

Andrei Monenciu







 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1936 :: 22.11MB