No SSO cookie

Geneva preview: Bamboo

voteaza
(0/ 0)
Geneva preview: Bamboo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nomen est omen - numele spune tot. Bamboo este cea mai noua propunere de concept-car a casei elvetiene Rinspeed, si va fi prezentat la Geneva Motor Show 2011.

 
 
Denumirile concept-car-urilor vizionarului elvetian Frank M. Rinderknecht sunt mai mult decat simple onomatopee nascute din departamentele de marketig si capabile sa focuseze anumite grupuri-tinta. La Rinspeed, denumirile au intelesuri mai profunde. La fel se aplica si in cazul ultimei creatii a lui Rinderknecht. Bamboo este numele ultimului sau "copil" care seamana cu un kart pentru golf, si este nascut pentru a strani admiratia la urmatorul Geneva Motor Show, care va avea loc intre 3 si 13 martie 2011.


Nomen est omen - numele spune tot, este perfect aplicabil si in acest caz.
O mare parte din componentele interiorulul masinii sunt realizate din fibra de bambus. Dar masinuta cu patru locuri, Bamboo, duce totul la un alt nivel: datorita plafonului detasabil te imbie la bai de soare, la lumina, la dorinta de a fi pe plaja. Este o reminiscenta a anilor saptezeci, undeva in sudul Frantei, la St. Tropez.


Insa oricine ar crede ca este un simplu design retro, nascut din nostalgie, se inseala, si totdata subestimeaza capacitatile boss-ului celei mai tari case de concepte auto elvetiene. Da, Rinderknecht reprezinta un sistem de referinta al lumii auto contemporane.


Bamboo este creat pentru cei care nu se lasa cuceriti de orgiile cailor putere, de ornamentele cromate, sau de viteze maxime cu multe zerouri. Bamboo apasa butonul de reset, goleste mintea, intru un nou tip de gandire. este sportiv, cu linii simple si curate. Fara artificii. Este estetica in forma ei cea mai pura.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2767 :: 15.93MB