No SSO cookie

GENEVA LIVE: Standul Opel

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Standul Opel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a prezentat anul acesta la Geneva o multitudine de modele, combinand perfect sportivitatea cu ecologia si economia de carburant. Opel a dorit sa prezinte faptul ca are o gama variata de modele.

 
 
Noul Opel Ampera are o autonomie electrica de 40-80 km, moment in care propulsorul pe benzina se activeaza pentru a produce energie suplimentara si a incarca bateria de  16 kWh. Aceasta poate fi incarcata in aproximativ 3 ore, astfel ca Ampera are o autonomie totala de 500 km. Cei interesati pot deja rezerva noul model electric, dar Opel nu a oferit informatii cu privire la data de livrare.

Opel Meriva isi completeaza gama de motoare diesel pentru a oferi mai multe optiuni familiilor si cetatenilor in varsta activi. Clientii pot alege sistemele de propulsie adecvate cerintelor proprii dintre cele cinci motoare diesel si trei unitati pe benzina care dezvolta puteri situate intre 75 CP si 140 CP.

Modelul Corsa a primit noul propulsor de 1.3 CDTI de 75 CP si sistemul start and stop. De asemenea, Opel va introduce acest sistem ce reduce consumul de carburant la modelele Astra si Meriva. Pana la sfarsitul anului 2011, toata gama de produse Opel va fi echipata cu aceasta tehnologie ecologica.

Noul Astra Sports Tourer
station wagon aduce eleganta, caracterul practic si tehnologia ecologica in segmentul compact, oferind clientilor flexibilitatea de a imbina utilizarea profesionala si personala intr-un singur autovehicul. Avand aceleasi elemente de design specifice marcii Opel si aceeasi denumire Sports Tourer ca si modelul similar Insignia de dimensiuni mai mari, Astra Sports Tourer se caracterizeaza, de asemenea, prin furnizarea unei calitati superioare si a unui nivel ridicat de functionalitate.

Noul Opel Zafira este realizat pe platforma modelului Astra si Chevrolet Orlando si va beneficia de aceleasi propulsoare. Monovolumul este dotat cu sapte locuri individuale, impartite in trei randuri. Conceptul Zafira iese in evidenta prin plafonul panoramic si interiorul elegant.

Noul Opel Antara facelift a primit o noua bara frontala, o noua grila, stopuri noi si un nou set de jante. La interior se poate observa noua consola centrala, cadranele noi si materiale de calitate superioara. Opel ofera de asemenea si noi dotari si o serie de imbunatatiri mecanice.

In ceea ce priveste motorizarile, noul Opel Antara primeste doua propulsoare noi. Primul este cel CDTI de 2.2 litri, acesta este capabil sa dezvolte o putere maxima de 163 CP, respectiv 184 CP. Cel de-al doilea propulsor este cel ECOTEC de 2.4 litri, propulsor capabil sa dezvolte 167 CP.

Puternicul Opel Insignia OPC este dotat cu tractiune integrala si un motor V6 de 2.8 litri capabil sa dezvolte 325 cai putere si 400 Nm. Puterea este transmisa catre cele patru roti prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu 6 rapoarte. Accelerarea de la 0 la 100 km/h are loc in 6 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
3.2416 :: 17.82MB