No SSO cookie

GENEVA LIVE: Conceptul Audi A3 sedan

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Conceptul Audi A3 sedan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a prezentat azi la Geneva noul concept A3 sedan, acesta prefigureaza modelul de serie care se va alatura actualelor versiuni cu trei, respectiv cinci usi si modelului cabriolet. Noul model este creat in special pentru piata chineza si americana.

 
 
Noul sedan se va alatura versiunilor cabriolet, hatchback cu trei usi si Sportback cu cinci usi. Audi doreste sa extinda gama de modele pentru a atrage un numar cat mai variat de clienti. Aceasta mutare a germanilor face parte din planul grupului Volkswagen de a deveni cel mai mare producator auto pana in 2018.

Noul Audi A3 sedan este dotat cu un propulsor de 2.5 litri, propulsor capabil sa dezvolte 408 CP si 500 Nm. Transmisia folosita este cea S Tronic cu sapte rapoarte. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.1 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h, iar consumul mediu declarat este de 9.3 litri/100 km.

Noul sedan este considerat  urmasul spiritual al modelului Audi 80 si imparte platforma cu noul Volkswagen Jetta. Audi a declarat ca principalele piete de desfacere vor fi China, Rusia si America de Nord, germanii au motivat ca aceste piete prefera modelul sedan, hatchback-urile fiind mai populare in Europa.

Conceptul Audi A3 primeste aceleasi elemente de design ca si noul A6 si A8. In ceea ce priveste dimensiunile, noul sedan masoara 4440 mm in lungime, cu 188 mm mai scurt decat actualul Jetta si cu 260 mm mai scurt decat modelul A4. Audi ar putea prezenta modelul de serie in 2012, iar modelul de performanta RS3 ar putea debuta in 2015.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8359 :: 17.8MB