No SSO cookie

Geneva LIVE: Citroen DS4

voteaza
(0/ 0)
Geneva LIVE: Citroen DS4
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Este pentru a doua cand facem cunostinta cu Citroen DS4, dar de data aceasta suntem in masura sa prezentam chiar versiunea de productie si nu conceptul de la Paris 2010.

 
 

Veti recunoaste desigur noul Citroen C4 in liniile modelului prezentat la Geneva si asa si este normal. Tot normal este faptul ca DS4 este totusi diferit de compacta franceza, mai ales in ceea ce priveste forma partii frontale, a lateralelor ceva mai curbate si a manerelor portierelor spate (“ascunse” dupa principiul lansat de SEAT Leon cu ceva ani in urma). La fel de placut este faptul ca Citroen nu a mai aplicat “manevra” din cazul lui C3, care a “pierdut” doua usi in forma lui DS3, DS4 oferind (ca si C4) un acces foarte facil pasagerilor din spate.

Pentru Citroen DS4 va fi oferita o gama de cinci propulsoare, dintre care doua diesel (110 si 160 CP), in timp ce in zona motoarelor pe benzina la baza sta versiunea de 1,6 litri turbo dezvoltata impreuna cu BMW - puterile oferite fiind de 120, 155 si 200 CP. Toate motoarele vor putea fi alaturate die unei transmisii manuale cu sase rapoarte, fie uneia EGS, noul DS4 urmand a ajunge in showroom-uri incepand cu vara acestui an.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Citroen | DS4 | C3 | DS3 |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

@Ramon: Nu imi aduc aminte sa va am prin lista de prieteni si nici nu imi propun, prefer oamenii ce au bunul-simt si curajul de a semna cu numele adevarat. Deci "dude" D4 Purple nu exista si ma indoiesc de faptul ca francezii il vor scoate vreodata. Este intr-adevar vorba in poze despre DS4 "Purple", un pachet de design ce a dorit sa atraga si mai mult atentia asupra premierei. Fiind realizat special pentru salon, nu exista deocamdata informatii daca el va fi oferit si "in serie". Cine e confuz?

scris de Anonim

Dude, invata alta meserie! Asta e Citroen D4 Purple, o editie speciala bazata pe DS4. Nu vad nimic in text legat de el. Esti intr-o mare confuzie, prietene.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1987 :: 22.18MB