No SSO cookie

Geneva 2013: Maserati GranTurismo MC Stradale

voteaza
(5/ 1)
Geneva 2013: Maserati GranTurismo MC Stradale
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Maserati GranTurismo MC Stradale primeste un update de doua locuri suplimentare.

 
 

Maserati GranTurismo MC Stradale era, cel putin pana la editia din acest an a Geneva Motor Show, un vehicul cu doua locuri, insa aceasta s-a schimbat, constructorul italian adaugand coupe-ului si-asa impunator, inca doua locuri in partea din spate.

Nu se stie daca adaugarea acestor doua locuri vor ajuta la cresterea numarului de unitati vandute ale acestei versiuni speciale GT, dar care insa a cam inceput sa se invecheasca, dar macar a fost o scuza pardonabila pentru Maserati pentru a mai aduce cateva reflectoare pe splendidul coupe in doua usi.

Sub capota zvelta a masinii se afla acelasi motor de provenienta Ferrari, un V8 de 4,7 litri, pe care toata lumea il iubeste, tunat sa produca 460 CP, in aceasta versiune si completat de transmisia automata Maserati MC Race Shift cu sase trepte. Alte noutati aduse supercar-ului sunt jantele de 20" si o bruma de materiale noi la interior.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3139 :: 22.2MB