No SSO cookie

Geely si Volvo au neintelegeri legate de viitorul companiei

voteaza
(0/ 0)
Geely si Volvo au neintelegeri legate de viitorul companiei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Geely si Volvo par a avea neintelegeri grave legate de viitorul companiei. Detinatorul companiei, Geely, doreste sa duca compania intr-o directie premium, in timp ce executivul Volvo doreste sa nu se aventureze inca in acest segment.

 
 
Cele doua companii au neintelegeri majore cu privire la gama de modele care ar trebui produse, dar si in legatura cu promovarea si marketing-ul modelelor curente. Aceasta neintelegere s-a putut observa si in interviurile luate cu privire la crearea unui rival pentru BMW Seria 7.

Declaratiile CEO-ului Volvo contrazic cele spuse de Li Shufu, presedintele companiei Geely. Stefan Jacoby doreste ca Volvo sa produca masini compacte care sa atraga clientii europeni prin consumul si design-ul inovativ. Pe de cealalta parte, Shufu doreste ca Volvo sa devina un brand premium care sa creeze limuzine de lux pentru piata chineza.

Shufu a concluzionat spunand ca este dispus sa se increada in executivul Volvo, dat fiind si faptul ca Volvo este acum unde este datorita acestora. Geely doreste totusi sa deschida doua fabrici Volvo in China, putand astfel sa produca o serie de modele de lux pentru piata chineza. Daca modelele se dovedesc a fi competitive in segmentul premium, Volvo ar putea sa le introduca si pe piata europeana.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1977 :: 22.11MB