No SSO cookie

Geely se desfiinteaza

voteaza
(0/ 0)
Geely se desfiinteaza
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Geely Automotive Holdings, unul dintre cei mai mari producatori auto din China a anuntat dizolvarea brandului.

 
 
Pana in anul 2012, brandul Geely va disparea. Este decizia celor care-l detin, adica Geely Automotive Holdings, sub a carui umbrela se mai gasesc sub-brandurile Gleagle, Emgrand, Englon, si mai nou, Volvo.
Actiunea are ca scop dezvoltarea si intarirea sub-brandurilor, a caror ascensiune a inceput si este evidenta, in tmp ce vanzarile Geely sunt in cadere libera.



Gleagle, care este o prescurtare de la Global Eagle, reprezinta sectiunea de vehicule de volum ale companiei, in timp ce Emgrand ofera variantele de lux. Divizia Englon produce modelele TXN si TX4, care vor inlocui actualele taxiuri londoneze. Actuala divizie Geely Freedom Ship and Yuan Jing va fi preluata de Gleagle, in timp ce modelele King Kong si Golden Eagle vor deveni Englon.
Daca totul vi se pare extrem de confuz si de neinteles, inseamna ca ati citit corect si ca de fapt sunteti perfect normali!


In timp ce brandul Geely se va dizolva, compania mama isi va concentra atentia asupra dezvoltarii retelei de distributie deja existente si marirea profitabilitatii, precum si obtinerea de noi venituri din service si asistenta. De asemena, se are in vedere ridicarea numarului de reprezentante Emgrand, de la 200, la 250.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3070 :: 22.11MB