No SSO cookie

GE Capital urmeaza sa achizitioneze 1.000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot Citroen

voteaza
(0/ 0)
GE Capital urmeaza sa achizitioneze 1.000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot Citroen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GE Capital urmează să achiziţioneze 1.000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot Citroen

 
 

"Frankfurt, 19 septembrie, 2011: GE şi PSA Peugeot Citroen au încheiat un acord care ar putea deveni una dintre cele mai mari tranzacţii cu vehicule electrice (VE) dintre o companie şi un producător de echipamente originale (OEM) din Europa. Acordul, care a fost semnat sub forma unui protocol de colaborare la Frankfurt, presupune eventuala achiziţie de către GE Capital a unui număr de până la 1.000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot Citroen, pe care compania le va oferi clienţilor săi la nivel pan-european.

 

Conform acordului, GE Capital ar urma să ofere vehicule electrice în leasing în Belgia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Suedia, Portugalia, Spania, Elveţia şi Marea Britanie. GE Capital este un important locator de vehicule, având un parc auto al clienţilor de aproximativ 250.000 de vehicule în Europa şi de 1,6 milioane la nivel global. În luna iulie 2011, GE Capital a anunţat prima livrare europeană de vehicule electrice Citroen C-Zero către gigantul tehnologic 3M. PSA Peugeot Citroen contribuie astfel la respectarea angajamentului de a achiziţiona 25.000 de vehicule electrice la nivel global până în anul 2015 pe care GE Capital şi l-a asumat în mod public în noiembrie 2010.

 

„Este un acord de referinţă şi evidenţiază angajamentul nostru privind viitorul vehiculelor electrice şi valorificarea relaţiei durabile pe care o avem cu producătorii europeni de automobile,” a declarat Isabel Fernandez, CCO al GE Capital EMEA."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1964 :: 22.11MB