No SSO cookie

GALERIE FOTO: Noul Nissan GT-R facelift in detaliu

voteaza
(0/ 0)
GALERIE FOTO: Noul Nissan GT-R facelift in detaliu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan a lansat o serie de imagini oficiale cu noul GT-R facelift. Imaginile prezinta in detaliu toate cele sase versiuni diferite oferite de Nissan incepand cu anul 2011.

 
 
Noul Nissan GT-R facelift a primit atat imbunatatiri estetice, cat si imbunatatiri ale performantei. In ceea ce priveste design-ul se pot observa noile culori Meteo Flake Black Pearl si Aurora Flare Blue Pearl, noile jante de 20 inch imbracate in anvelope Dunlop SP Sport Maxx GT 600, lumini de zi LED si mici modificari estetice care au redus coeficientul aerodinamic.

Partea mecanica este caracterizata de o crestere a puterii propulsorului V6 de 3.8 litri de la 486 CP la 530 CP, iar a cuplului de la 588 la 512 Nm. Noul model facelift este oferit in 6 versiuni: Pure Edition, Black Edition, Premium Edition e SpecV, Club Track si Egoist

Cele din urma sunt doua versiuni noi, modelul Club Track este creat pentru circuit, iar noul Egoist este un model de lux. Noul model va fi disponibil in Japonia incepand cu luna octombrie, iar in Europa si SUA incepand cu februarie 2011.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
3.3615 :: 17.83MB