No SSO cookie

Galatea Revision, un Hyundai Coupe exotic

voteaza
(0/ 0)
Galatea Revision, un Hyundai Coupe exotic
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Galatea Automobiles este un tuner italian specializat pe kit-uri aerodinamice realizate din fibra de sticla.Cea mai recentacreatie este noul Revision.

 
 
Numele companiei italiene este inspirat din mitologia greaca. Aceasta sustine ca un sculptor a realizat o femeie perfecta din marmura, iar Afrodita i-a dat viata. Italienii si-au ales acest nume datorita modificarilor care ei considera ca fac dintr-un anumit model, masina perfecta.

Noul Galatea Revision are ca si baza un Hyundai Coupe. Tunerul a creat un kit din fibra de sticla care este format din: blocuri optice, stopuri, aripi, capota, bara frontala/spate si emblemele producatorului. Galatea ofera si instructiuni complete cu privire la montarea acestui kit.

Pretul unui astfel de kit costa 3.700 de euro, iar un model complet ca si cel prezentat de Galatea costa aproximativ 11.000 de euro. Modelul de baza folosit este un Hyundai Coupe V6 cu un propulsor de 2.7 litri capabil sa dezvolte 165 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9975 :: 22.18MB