No SSO cookie

Fratele mai mic si mai rau

voteaza
(0/ 0)
Fratele mai mic si mai rau
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW M1 il bate pe fratele mai mare M3, pe circuitul de la Hockenheim.

 
 
Exista cateva lucruri care ii vor face intotdeauna mai fericiti pe cei din mai tanara generatie, mai fericiti chiar decat cand castiga la loterie. Unul dintre aceste momente este cand reusesc sa-i puna la punct pe fratii mai mari, pe baietii din cartier, sau sa-si castige independenta fata de parinti. Se pare ca BMW M1 a reusit sa-l puna la punct pe venerabilul M3, intr-o confruntare pe circuitul de la Hockenheim, pusa la punct de jurnalistii germani de la Sport Auto.


Cei doi frati bavarezi s-au intalnit asadar pe celebrul circuit, unde cel tanar a reusit sa scoata un timp de 1:14:1 minute, cu aproape un clipit din geana stanga mai rapid decat BMW M3, care a scos un timp de 1:14:2 minute.
Totsi, BMW M1 este mai rapid decat M3, iar comparativ cu Porsche Cayman S, diferenta este de o zecime de secunda in favoarea ultimului mentionat, pe acelasi circuit. Insa il face acest test mai bun decat M3? Vor fi clientii convinsi si se vor indrepta mai degraba catre M1?
 
Nu, este doar un test, realizat de o singura publicatie, adica mult prea putin pentru a zdruncina legendarul M3, insa suficient pentru a trezi semne de intrebare. Insa nu trebuie neglijat aspectul celor doi cilindri in minus ai M1, fata de M3.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2458 :: 22.11MB