No SSO cookie

FOTO & VIDEO: Noul Kia Forte hatchback

voteaza
(5/ 1)
FOTO & VIDEO: Noul Kia Forte hatchback
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

La Chicago Auto Show 2013 a avut loc premiera noului Kia Forte hatchback in cinci usi.

 
 

Una dintre atractiile principale de la Chicago Auto Show 2013 este noul Kia Forte in cinci usi.

Conceput in studiourile de design din Seoul, sub indrumarea presedintelui companiei, care este si seful designului Kia la nivel global, Peter Schreyer, noul Forte este, ca si sedanul cu acelasi nume, mai sportiv si mai atractiv decat predecesorul sau.

Hatchback-ul prezinta o parte frontala agresiva, prevazuta cu o gura de aspiratie larga, o grila de radiator ingusta, lampi de zi LED, un profil cu linii distincte si lampi spate de asemenea prevazute cu LED, alaturi de evacuari din crom.

Potrivt companiei, noul Forte are la interior mai multe elemente premium si gadgeturi, precum un ecran generos, prevazut  cu touchscreen pentru functiile de infotainment si navigatie.

Vanzarile modelului sunt preconizate sa inceapa in cel de al treilea trimestru al anului. Forte va intra in showroom in doua variante.
EX este pus in miscare de un motor de 2.0 litri GDI, care furnizeaza 173 CP si 209 Nm cuplu motor, pus pe niste roti de 16 inci cu anvelope 205/55.
SX este cea mai puternica varianta Forte, avand sub capota un motor 1.6 turbo GDI, in patru cilindri, care ofera 201 CP si 264 Nm cuplu motor, disponibil intre 1750 si 4500 rpm.
Puterea este transmisa catre puntea fata, echipata cu jante de 18 inci, incaltate cu anvelope 255/40, prin intermediul unei cutii de viteze automata cu sase viteze. Suplimentar, o suspensie McPherson pe fata si una spate mult-link ambele cu valente sportive, asigura un comportament pe masura.

Iata si trei filmulete de prezentare al noului Kia Forte:

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3170 :: 22.19MB