No SSO cookie

Foto-spion: Noul Porsche Cayman S

voteaza
(0/ 0)
Foto-spion: Noul Porsche Cayman S
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Versiunea 2013 a modelului Porsche Cayman a fost surprinsa, in timpul unor teste, pe strada.

 
 

Urmatorul pas in meniul pe care Porsche il va oferi, in anul 2012, este introducerea pe piata acelei de a doua generatii Cayman coupe, care este de fapt, varianta cu plafon fix a ultimei variante Boxster roadster.
Vorbind despre plafon, la noul model se poate observa ca este mai bine integrat in linia caroseriei masinii, fata de generatia precedenta, unde parea mai degraba adaugat in urma unei idei survenite ulterior realizarii designului pe ansamblu.

Parbrizul este mai inclinat, iar geamurile laterale, impreuna cu partea finala a plafonului, se integreaza intr-un unghi descendent cu spatele masinii. La aceste modificari se adauga aripile spate mai voluminoase si cu deschidere mai apmpla, iar partea frontala a masinii, laolalta cu spatele, sunt mai scurte, determinand un aspect mai compact, agresiv si oarecum bombat al masinii.

Prototipul surprins in fotografiile-spion a fost echipat cu faruri false si lampi spate acoperite de material fals, pentru a induce in eroare forma lor reala, care aduc cu cele ale ultimei generatii Boxster. Chiar si asa, o diferenta majora se regaseste la nivelul farurilor, care la Cayman sunt de forma circulara, daca e sa ne luam dupa forma caroseriei.


In afara schimbarilor de ordin stilistic, un alt aspect important al noului Cayman este legat de greutate. Prin folosirea unei caroserii din aluminiu, alaturi de alte imbunatatiri, se preconizeaza o reducere a greutatii cu pana la 50 kg, fata de modelul actual.

La nivelul motorizarii, nu sunt asteptate schimbari impresionante. Noul Cayman va fi pus in miscare de acelasi boxer in sase cilindri, care echipeaza si modelul Boxster, un motor de 2,7 litri, care ofera 265 CP pentru modelul de baza si 315 CP, respectiv 3,4 litri, pentru varianta S.

Noul Cayman isi va face debutul la finele acestui an si va intra pe piata la inceputul anului 2013.

Indiciul zilei (08.02.2012) este: Cayman
CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIUL

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1654 :: 17.79MB