No SSO cookie

FOTO: Imagini noi cu noul Citroen C4

voteaza
(0/ 0)
FOTO: Imagini noi cu noul Citroen C4
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen a lansat o noua serie de imagini oficiale cu noul hatchback. Acesta va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris, urmand sa fie comercializat la scurt timp dupa lansare.

 
 
Noul Citroen C4 este mai incapator decat vechea generatie. Acesta masoara 4.33 metri in lungime, are o inaltime de 1,49 m si o latime de 1,79 m. Designul exterior a suferit modificari majore, partea frontala fiind complet redesenata. Noul C4 a primit blocuri optice noi, o noua grila, si o capota mai agresiva.

Agresivitatea si sportivitatea noului model este continuat si pe partile laterale si in spate. Elemenetele de design sunt imprumutate de lan oile modele  C5 si C3. Noul hatchback francez este bine echipat din punct de vedere al tehnologiei. Acesta a primit blocuri optice directionale cu tehnologie xenon, asistenta de demarare din panta, sistem de avertizare in cazul depasirii liniei fara a semnaliza, frana electrica si sistem de monitorizare al unghiului mort.

In ceea ce priveste propulsoarele sunt aceleasi, insa Citroen pluseaza in sectorul eco cu motorizarile hibride e-HDi. Trenul de rulare hibrid este compus dintr-un motor electric si unul diesel de 1.6 litri. Citroen anunta ca emisiile de CO2 se vor limita la 109 g/km pentru C4.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.9015 :: 17.81MB