No SSO cookie

FOTO: Echipa Top Gear surprinsa in Israel

voteaza
(0/ 0)
FOTO: Echipa Top Gear surprinsa in Israel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa Top Gear a fost surprinsa in timp ce traversa Israelul la bordul unor coupe-uri decapotabile. Modelele BMW Z3, Fiat Barchetta si Mazda MX-5 sunt printre cele mai cunoscute coupe-uri din lume. Echipa a fost zarita la granita dintre Iordania si Israel.

 
 
Top Gear este cea mai cunoscuta emisiune auto din lume. Clarkson, May si Hammond au fost impreuna prin intreaga lume, dar nimeni nu se astepta sa-i vada in Israel, tara cu o situatie politica delicata.

Echipa Top Gear a fost pana acum la Polul Nord, a traversat Vietnamul, desertul Sahara, America de Nord, America de Sud, Japonia si o buna parte din Europa. Se pare ca in noul sezon vom vedea cum se comporta un Fiat Barchetta, un Mazda MX-5 si un BMW Z3 in situatiile limita din Israel. James May a ales modelu BMWl Z3, Hammond Fiat-ul Barchetta, iar Jeremy Clarkson modelul Mazda MX-5.

Cele trei masini au fost modificate pentru a face fata unui drum prin desert. BMW-ul lui James May a fost dotat cu roti de rezerva, canistre cu benzina si lopeti, Fiat-ul Barchetta a primit blocuri optice uriase, iar Mazda-ul lui Clarkson a fost vopsit intr-un stil hippie si a primit chiar si o narghilea pentru tutun.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6571 :: 17.8MB