No SSO cookie

FOTO: Conceptul Citroen Metrolis

voteaza
(0/ 0)
FOTO: Conceptul Citroen Metrolis
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen a prezentat la Beijing noul concept Citroen Metropolis.

 
 
Conceptul Citroen Metropolis este mai lung si mai lat decat modelele mai sus amintite. Acesta masoara 5.3 metri in lungime si 2 metri in latime (cat un Maybach 62). Conceptul Metropolis este primul model realizat de catre studioul de design din Shanghai. Metropolis va folosi platforma regasite si pe modelele Peugeot 607 si Citroen C6. Noul model se bazeaza pe conceptul Hypnos. Jantele folosite de Citroen pentru noul concept sunt de 21”


Metropolis respecta echilibrul dintre responsabilitatea urbana si placerea de a conduce datorita sistemului de tractiune hibrid plug-in. Pentru a profita pe deplin de aceste prestatii dinamice, conceptul beneficiaza si de o suspensie Hydractive – inovatia Citroen care raspunde asteptarilor de confort a clientior din intreaga lume, si din China in mod special. Acest sistem mentine o postura constanta a vehiculului pentru o mai buna aerodinamica si prin urmare, mai putine emisii de CO2.
 

Cu sistemul hibrid plug-in, Metropolis poate rula in diferite moduri:

  •  in mod electric (la demaraj, in oras la viteza redusa si la decelerare) : datorita unui motor electric care dezvolta o putere constanta de 55 CP (40 kW), atingand un maximum de 95 CP (70 kW).
  • in mod termic (la viteza constanta pe sosele sau pe autostrada, cand motorul isi atinge randamentul optim) datorita motorului pe benzina V6 de 2,0l. Aceasta motorizare ofera o putere de 272 CP (200 kW) si un cuplu de 375 Nm.
  •  combinand cele 2 motorizari:
  •  in momentul accelerarii pentru mai multa putere (functia « overboost »), pentru a atinge o putere maxima de 460 CP (345 kW) si un cuplu de 430 Nm.
  •  in modul 4WD pentru mai o tractiune optima.
Andrei Monenciu

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.7287 :: 17.81MB