No SSO cookie

Ford înregistreaza vânzari record în România

voteaza
(0/ 0)
Ford înregistreaza vânzari record în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vânzările Ford au atins, în iunie, pe piaţa românească o valoare record de 312 unităţi, depăşind oricare altă lună din istoria mărcii Ford în România, informează un comunicat al companiei Romcar, importator oficial al brand-ului.

 
 
[poza1s]Volumul de vânzări Ford pentru prima jumatate a anului 2003 este de 1.433 de unităţi, cu 39% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cele mai solicitate modele Ford, în România, sunt Focus, Transit, Mondeo şi Fiesta. Noile modele din gama Ford lansate, în acest an, pe piaţă, Fusion şi Connect, au înregistrat de asemenea o dinamică a vânzărilor foarte bună, ajungând la 62 de unităţi vândute pentru modelul şi la 48 de modele Ford Transit Connect. [poza2s]În acelaşi timp, în Europa, a fost consemnat un moment important pentru Ford, şi anume ieşirea de pe liniile de producţie a modelului Fiesta cu numărul 500.000. Modelul aniversar a ieşit pe porţile fabrici avându-l la volan pe cancelarul german Gerhard Schroeder.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2000 :: 22.1MB