No SSO cookie

Ford va lansa noul Fiesta ST in 2012

voteaza
(0/ 0)
Ford va lansa noul Fiesta ST in 2012
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford pregateste o versiune sport a compactei Fiesta. Noul model va fi lansat la sfarsitul anului viitor si va avea ca si concurenti directi modelele Clio RS si Leon Cupra.

 
 
Noul Ford Fiesta ST se va baza pe actualul Fiesta RS WRC folosit in Campionatul Mondial de Raliuri. Noul model de performanta va fi realizat impreuna cu noul Fiesta facelift. Oficialii Ford au declarat ca programul ST a fost oprit o perioada din cauza necesitatii realizarii unui model care sa avantajeze atat clientul, cat si producatorul.

Noul Fiesta ST este dotat cu un propulsor EcoBoost de 1.6 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 180 CP. Transmisia folosita va fi cel mai probabil cea manuala cu sase trepte.

Ford a lansat luna trecuta o editie limitata S1600 care este dotata cu un propulsor de 1.6 litri si 134 CP. Producatorul american doreste sa vada cum este privit un model mai sportiv, acest lucru fiind un factor determinant in dezvoltarea noului Fiesta ST.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Am Ford Fiesta G.F.J.fabricat 19.02.1992. Folosesc zilnic ,abea in acest an a inceput sa scota fum dimineata la pornire.Nu s-a umblat la motor. Schimb uleiul si bujiile la timp.Daca as gasi la el o cutie de viteza automata, as reface motorul complect. Foarte multumit.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1380 :: 17.78MB