No SSO cookie

Ford va lansa noul C-Max hibrid si plug-in in 2013

voteaza
(0/ 0)
Ford va lansa noul C-Max hibrid si plug-in in 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a declarat ca va lansa noul model Ford C-Max hibrid si plug-in in Europa in anul 2013.

 
 
Ford pregateste o versiune hibrida si plug-in a modelului Ford C-Max.  Ford a declarat ca ambele modele hibride vor fi produse la fabrica din Valencia. Producatorul american doreste sa investeasca aproape 300 de milioane de euro in urmatorii 3 ani pentru a imbunatati tehnologia si a face posibila productia unor modele hibride.

Fabrica Ford din Valencia
va produce de asemenea si modelul Grand C-Max, un model cu 7 locuri care va fi comercializat in Europa si SUA. John Fleming, CEO-ul Ford Europa, a declarat ca producerea modelului C-Max la fabrica din Valencia este benefica atat pentru economia locala, cat si pentru cleintii europeni.

Acesta a declarat ca Ford doreste sa ofere masini mai rezistente, economice si cu un impact asupra mediului cat mai redus. Ford va lansa in 2010 modelul Grand C-Max, noul Connect electric in 2011 si noul Ford Focus electric in 2012. Producatorul american planuieste un nou model hibrid pe viitor, model despre care deocamdata nu a oferit nici o informatie.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1457 :: 17.78MB