No SSO cookie

Ford va lansa in Anglia noul Ford Fiesta S1600 Limited Edition

voteaza
(0/ 0)
Ford va lansa in Anglia noul Ford Fiesta S1600 Limited Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a pregatit pentru clientii britanici un model sportiv bazat pe Fiesta.

 
 
Pana la lansarea noului Fiesta ST sau poate chiar a unui Fiesta RS, cei de la Ford au lansat pentru clientii britanici un Fiesta mai sportiv. Spre deosebire de noul Fiesta ST care va fi dotat cu noile propulsoare EcoBoost, noul Fiesta S1600 foloseste propulsoarele actuale.

Noul Ford Fiesta S1600 este bazat pe modelul Zetec-S si este disponibil cu o motorizare pe benzina si una diesel. Propulsorul pe benzina este de 1.6 litri si dezvolta 120 CP. Propulsorul diesel de 1.6 litri TDCI dezvolta 95 CP. Acestea pot fi imbunatatite cu un pachet de la Mountine care ridica puterea propulsorului pe benzina la 140 CP. Datorita performantei imbunatatite, modelul pe benzina atinge 0-100 km/h in 7.9 secunde, cu 2 secunde mai rapid decat modelul standard.

Modelul Fiesta S1600 a primit un bodykit sportiv cu bara fata redesenata, praguri laterale, linii de curse, un eleron sportiv si un difuzor spate. Pentru a completa acest pachet sportiv, Ford a dotat modelul Fiesta S1600 cu jante de 17" albe pentru modelul pe benzina si de 16" pentru cel diesel.  La interior se pot observa insertiile din aluminiu, piele cu cusaturi, scaune sportive incalzite si parbriz Quickclear.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2597 :: 17.79MB