No SSO cookie

Ford Transit Connect XLT Premium se prezinta

voteaza
(0/ 0)
Ford Transit Connect XLT Premium se prezinta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a prezentat la Los Angeles Show prima versiune destinata tansportului de persoane a modelului Ford Transit Connect.

 
 
Inca de la debutul sau, pe piata americana, Ford Transit Connect a fost incadrat in segmentul autoutilitarelor, cu adresare directa catre micile afaceri. Astfel, firmele si in special guvernul american au fost principalii clienti interesati. Insa versatilitatea modelului n-a fost exploatata la maxim, astfel ca Ford Motor Company a oferit publicului si posibilitatea de a folosi vehiculul in scop personal, adica transport de persoane, sau ca masina de familie.


Ford Transit Connect XLT Premium Wagon este numele pe care-l poarta versiunea nou lansata, care ofera celor cinci pasageri o vizibilitate extrem de ridicata, atat datorita suprafetei vitrate generoase, dar si oglinzilor retrovizoare amplasate astfel incat sa elimine toate unghiurile moarte. In plus are in dotare o camera video pentru spate, iar portierele spate sunt culisante.


Ford Transit Connect XLT Premium a intrat in productia de serie, alaturi de restul gamei Transit Connect, la uzina Ford Otosan din Kocaeli, Turcia, si va fi disponibil initial pe piata Nord Americana.
Pe piata europeana, Ford Transit Connect XLT Premium va trebui sa faca fata concurentei din segmentul deja ocupat de Fiat Doblo Panorama, VW Caddy GP, si nu numai.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1866 :: 17.79MB