No SSO cookie

Ford Transit a ajuns la 6 milioane unitati produse

voteaza
(0/ 0)
Ford Transit a ajuns la 6 milioane unitati produse
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford Transit a fost produs in cei 45 de ani de viata in 6 milioane de exemplare.

 
 
Ford a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca productia modelului Transit a ajuns la cifra de milioane. Primul Ford Transit a vazut lumina zilei in 9 august 1965, fiind produs in fabrica Hangley din Marea Britanie. In cei 45 de ani de cand modelul se afla pe piata, Transit s-a remarcat in intreaga lume, iar astazi a ajuns sa fie comercializat pe 5 continente, in peste 85 de tari ale lumii.


Principala piata pentru Transit o reprezinta Marea Britanie, locul unde se produce acest model. Pe langa fabrica din Southampton, Ford mai produce Transit din 1997 in China la Nanchinosi in Vietnam la Hai Duong. In Europa, Transit a fost produs in fabrica din Gent, iar din 2004 asamblarea a fost mutata in Turcia. Ford Transit este cel mai longeviv model produs de divizia europeana a producatorului american. 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2125 :: 22.11MB