No SSO cookie

Ford lucreaza la noul Focus coupe

voteaza
(0/ 0)
Ford lucreaza la noul Focus coupe
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei au declarat ca Ford pregateste un nou Focus Coupe. Noul model va debuta la Salonul Auto de la Detroit sub forma unui concept si va intra in productie in urmatorii ani.

 
 
Ford doreste sa atace segmentul dominat momentan de noul Volkswagen Scirocco. Noul Ford Focus coupe va fi o interpretare moderna a vechiului Ford Capri. Noul model are rolul de inlocui actualul Focus couope, dar si de a oferi un model mai sportiv care sa concureze cu Scirocco.

Seful departamentului de design, Martin Smith a indicat faptul ca acesta este momentul oportun pentru a lansa un model coupe. Smith a declarat ca scopul celor de la Ford a fost acela de a crea o gama de modele Focus de succes, iar acum ca acest tel a fost indeplinit, este momentul ideal pentru a lansa un model cu doua usi.

O alta sursa a declarat designerii Ford au folosit o mare parte a anului 2010 pentru a crea un nou Focus coupe, acestia avand imagini cu vechiul Capri ca si inspiratie. Platforma folosita pentru noul coupe este cea a modelului ST, dar putin mai lata pentru a oferi o stabilitate sporita.

Primele informatii indica faptul ca propulsorul folosit va fi cel EcoBoost de 2.0 litri, propulsor capabil sa dezvolte 247 CP. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in mai putin de sase secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h. Modelul de serie va fi lansat cel mai probabil in 2012.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1576 :: 17.78MB