No SSO cookie

Ford isi extinde operatiunile din China

voteaza
(0/ 0)
Ford isi extinde operatiunile din China
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Potrivit comunicatelor oficiale, Ford isi extinde, in China, reteaua de dealeri, cu peste 100 de puncte de vanzare si va ajunge la un numar total de 340.

 
 
Ford estimeaza ca peste 70% din cresterea economica a companiei va proveni de pe pietele din regiunea Asia-Pacific si Africa.


Astfel, Ford care avea de gand sa detina 310 dealership-uri in China, la sfarsitul anului 2010, a ridicat numarul la 340. Aceasta face parte din planul companiei americane de a deschide peste 100 de noi puncte de desfacere pe piata chineza, cele mai multe in orase mici, si provinciile din interiorul tarii, unde cererea de masini este foarte ridicata.


Vanzarile, din acest an, de pe piata chineza, s-au ridicat la aproape jumatate de milion de unitati, ceea ce a reprezentat motivul pasului facut de catre compania Ford.


In plus, Ford are in plan deschiderea unei noi fabrici in China, impreuna cu partenerul sau, Changan, si va introduce patru noi modele pe piata chineza, in cursul anului viitor, inclusiv modelul Edge.

Pe langa expansiunea din China, Ford si-a mai dezvoltat infrastructura din India, unde a cheltuit peste 500 milioane dolari americani in vederea cresterii capacitatilor de productie. Tot aici, in India, Ford vinde modelul subcompact Figo.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1898 :: 22.16MB